Masterclass Doelgroep & Ideale klant

Na het volgen van deze Masterclass zit jouw ideale klant in no-time bij jou in de shop!Masterclass Doelgroep & Ideale klant

Gert-Peter, Hellorisk.nl

"Ik heb bij SocialBeardsNL 3 masterclasses gevolgd. De eerste ging over de doelgroep en de ideale klant daaruit vinden. De tweede was de social media strategie bouwen. De derde ging over marketing funnels. Voordat ik aan deze masterclasses begon had ik nog geen helder beeld van wie mijn klant was en hoe ik die kon bereiken. Door de input van Sander en Buck heb ik tijdens de masterclass een mooi, scherp beeld gekregen van die doelgroep. Met deze kennis ben ik de volgende masterclass ingegaan. Ik werd hier keihard met mijn neus op de feiten gedrukt tijdens het bouwen van mijn social media strategie. Mijn doelgroep was heel ergens anders te vinden dan waar ik ze zocht. Met de inzichten die ik opdeed bij de marketing funnels weet ik nu hoe ik mijn volgers tot leads kan omzetten. Ik weet ook hoe ik ze gedurende dit traject kan benaderen en begleiden tot een sale. Ik ben blij dat ik met deze gasten in zee ben gegaan. Ik kwam erachter dat je sommige dingen gewoon moet 'vragen' aan experts. Dan weet je dat je op de goede route staat. Ieder zijn vak zeg maar!"

Joyce Zwijnenburg, Groenbabyenkind.nl

"Ik deed een tweetal masterclasses en daarna twee TaRGET-sessies bij SocialBeardsNL. Mijn eerste masterclass was de Social Media Strategie en daarna deed ik de Marketing Funnel masterclass. Als startende ondernemer moet je aan zo ontzettend veel denken. Je weet dat socials en online marketing belangrijk zijn. Maar ik had gewoon geen tijd (en zin?) om ALLES wéér zelf uit te gaan zoeken. Bij Buck en Sander kreeg ik de kennis en de inzichten via de masterclasses en de verdieping in de sessies. Het was zo ontzettend fijn om laagdrempelig contact te hebben met de mannen wanneer je vragen hebt of toch nog ergens tegenaan loopt. Ze zetten iedere keer die stap extra voor je! Ik heb hiervan echt geleerd dat iedereen z'n eigen vak heeft. En het online marketing vak leer ik graag van de Beards"